BRF ParklyckanVåra lägenheter
Lämna intresseanmälan

Policy för personuppgifter

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är information om dig som person, exempelvis kontaktuppgifter (mail och telefonnummer), personnummer eller adress. Personuppgifter kan även vara bilder, inspelningar eller ekonomiska uppgifter som är knutna till en specifik individ enligt datainspektionen. Alla dessa personuppgifter går under dataskyddsförordningen (GDPR) och behandlas med respekt av oss på Wennerholm Holding AB som driver Parklyckan.

Vilka uppgifter hanterar Wennerholm Holding AB?

Vi på Wennerholm Holding AB sparar de uppgifter du lämnar till oss via formulär eller annan information du ger oss via mail eller telefonkontakt med oss eller våra mäklare. Wennerholm Holding AB samlar inte in några personuppgifter på vår webbplats utan enbart den information som frivilligt tillhandahålls av besökaren vid kontakt eller via intresseanmälan.

Varför sparar Wennerholm Holding AB dina uppgifter?

För att vi ska kunna höra av oss till dig krävs det att vi sparar kontaktuppgifter så att vi kan höra av oss med nyheter och information om visningar och budgivningar. Därför sparar vi namn, telefonnummer och mailadress tills projekt med försäljning är avslutad. För de som lämnar postnummer använder vi dessa för att samla statistik om intressenter, vart de kommer ifrån och hur långt vi når med vår kommunikation. De som behandlar din information är vi på Wennerholm Holding AB, mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling samt Parklyckans bostadsförening. Angiven information delas inte med andra externa parter.

Hur gör jag för att ta bort mina personuppgifter?

Du som lämnar in dina personuppgifter behåller alltid rätten att begära att de raderas hos oss. För att radera uppgifterna rekommenderar vi att du vänder dig till oss så ser vi till att radera dessa. Vi sparar personuppgifter så länge de har en funktion för pågående projekt.

För att begära borttagning kontakta [email protected]

Skulle du uppleva att vi inte behandlar dina personuppgifter korrekt har du rätt att vända dig till Datainspektionen på [email protected] för att lämna klagomål.

Parklyckan | Nyproduktion Båstad

BRF Parklyckan är en nybyggnadsproduktion i Båstad initierat av Wennerholms Gruppen som startat upp flera nyproduktioner i sydvästra Sverige. Vi skapar hem med kvalitet och gemenskap.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram

NADJAFI & KRISTENSEN
FASTIGHETSFÖRMEDLING

Daniel Nadjafi
0753 -29 38 00
[email protected]

Djavad Kristensson
0735 - 29 39 00
[email protected]

Copyright © Parklyckan | Nyproduktion Båstad 2021

Granit

Powered by Granit