BRF ParklyckanVåra lägenheter
Lämna intresseanmälan
artikel_cep_hero.jpg

Bara ett bollslag bort

Centralen Padel

Från en av grannbyggnaderna till Parklyckan strömmar det peppade gäng i träningskläder, strålande av endorfiner. På de nybyggda spelplanerna flyger bollarna mellan glasen och spelare följer dem intensivt med blicken. Centralen Padel är ett nytt träningscenter som erbju­ der ett flertal aktiviteter främst för de padelintresserade, men man har absolut något för alla.

artikel_cep_1.jpg

2017 drog Magnus Jönsson igång med projektet som skulle bli en av Båstads största och mest välutrusta- de träningsanläggningar. Med en tydlig vision såg han till att Centralen Padel blev en anläggning för att hjälpa spelare utvecklas och trivas. De lapisblåa mattorna är noggrant limmade mot golvet för att ge bollen rätt studs under spelet och enorma takfläktar ser till att det cirkulerar bra luft i hallen.

artikel_cep_2.jpg

”Folk med andning- och hälsobesvär har berättat för oss att de kunnat spela på våra banor utan problem. Fläktarna var något jag visste från början att vi skulle ha och man märker verkligen att det gör skillnad!”

artikel_cep_3.jpg

I anslutning till padelanläggningen hittar vi även ett Nordic Wellness gym med en mängd maskiner och redskap, stora konferenslokaler och en restau- rang som drivs i samarbete med en av västkustens mest etablerade krögare. Där serveras det alla mö- jliga nyttigheter för att snabbt fylla på med energi efter en intensiv padelmatch, ett svettigt tränings- pass eller för de som helt enkelt bara är ute efter en god hälsosam lunch.

I hallen arrangeras event av olika slag både av privatpersoner men också av anläggningen. Varje fredag hålls det AW padel där folk kan ladda om inför helgen och svettas ut det sista innan helgens aktiviterer. Du kan även delta i en tidig omgång frukostpadel som avslutas på övervåningen i det köksutrustade konferensrummet innan du tar dig vidare till jobbet.

Det är en träningsanläggning anpassad för både lyx och nöje utöver träning, dit fantaster och elitspelare dras för att kunna träna under optimala förutsättningar. I respektive omklädningsrum finns bastu med spegelglas ut mot spelplanerna där man kan varva ner i värmen under tiden man un- derhålls av de andra spelarnas padelmatcher.

artikel_cep_4.jpg

I bättre väder kan du även njuta av anlägg- ningens två utomhusbanor och kanske varva
ner efteråt med en promenad ner till den vackra sandstranden och ta ett dopp i havet. På bara tio minuter kan du ta dig från de livliga banorna ner till lugnet vid det svalkande havet. I kvarteret Tuvelyck- an har man allt man behöver för att inte enbart gå upp i varv utan även varva ner och slappna av.

start_artikelblock_bow.jpg

Bread on Wine

Från tidig morgon till sen kväll

start_artikelblock_bcd.jpg

Bjärehalvöns Chark & Delikatesser

Närproducerade delikatesser i mängder

parklyckan-3drender-building-crop.png

Anmäl ditt intresse och ta del av spännande information och nyheter om projektet.

Parklyckan | Nyproduktion Båstad

BRF Parklyckan är en nybyggnadsproduktion i Båstad initierat av Wennerholms Gruppen som startat upp flera nyproduktioner i sydvästra Sverige. Vi skapar hem med kvalitet och gemenskap.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram

NADJAFI & KRISTENSEN
FASTIGHETSFÖRMEDLING

Daniel Nadjafi
0753 -29 38 00
[email protected]

Djavad Kristensson
0735 - 29 39 00
[email protected]

Följ oss live på plats
Webbkamera

Copyright © Parklyckan | Nyproduktion Båstad 2024

Granit

Powered by Granit