BRF ParklyckanVåra lägenheter
Lämna intresseanmälan
artikel_bcd_hero.jpg

Närproducerade delikatesser i mängder

Bjärehalvöns Chark & Delikatesser

Låt dig läskas av det enorma urvalet av delikatesser, där du över disken möts av en strålande personal med varm service. På Bjäre­ halvöns Chark & Delikatesser finner du råvaror av kvalitet med kött från svenska gårdar. Här – med gångavstånd från Parklyckans lägenheter – kan du få tag på de mest utsökta munsbitarna till en smakrik lyxkväll.

artikel_bcd_1.jpg

Lina Heberlein och mamma Marie som driver Bjäre- halvöns Chark & Delikatesser är båda uppvuxna i charkvärlden med ett arv som gått i flera genera- tioner, ända sedan Maries farfar Hilmer Heberlein kom till Förslöv för att ta över sin slakteriverksamhet 1932. Fem år senare öppnades butiken som stått grund för familjen Heberleins etablerade charkuteri.

artikel_bcd_2.jpg

“Jag har alltid varit intresserad av mat. Mina föräldrar jobbade väldigt mycket när jag var liten så jag fick lära mig laga middag själv med råvaror från charken.”

artikel_bcd_3.jpg

Lina Heberlein började sin karriär som elvaåring då hon jobbade med familjen på Heberleins med att göra matpajer två dagar i veckan. Hon såg hur mycket hennes föräldrar jobbade och trodde då inte att hon skulle följa i familjens spår. Men hon har aldrig varit rädd för att ta i så efter att ha hunnit jobba i USA och plugga i Spanien kom hon tillbaka 2005 med längtan att få jobba med familjeföretaget. 2013 slutade Lina på Heberleins för att med hjälp av mamma Marie ta hand om Bjärehalvöns Chark & Delikatesser.

Bjärehalvöns Chark & Delikatesser ligger i samma hus som Willys precis utanför kassalinjen, tio minuters promenadavstånd från Parklyckans lägenheter. Belöna dig själv med en lunchlåda gjord från grunden på både kött och mjölkprodukter från svenska gårdar eller grillsåser och äppelmust att avnjuta till det enorma utbudet av delikatesser för grillkvällen.

När högtiderna närmar sig hittar du här rader av godsaker för både julbord, påskbord och midsommarbuffén. Den som besöker butiken inför helgdagarna möts av rad efter rad av läskande råvaror för de mest smakrika festerna. Inför nyår kan man även beställa en lyxig trerätters middag och avsluta året med ett pang.

artikel_bcd_4.jpg
artikel_bcd_5.jpg

Vad skulle du rekommendera för en lyxig myskväll hemma?

”Jag skulle absolut föreslå vårt erbjudande med förplock för två där man får med ost, chark, inläggningar med mera för bara 150kr. Är man fler kan man ju även beställa catering och färdiga rätter och njuta av en middag på fantastiska råvaror.”

start_artikelblock_cep.jpg

Centralen Padel

Bara ett bollslag bort

start_artikelblock_bow.jpg

Bread on Wine

Från tidig morgon till sen kväll.

parklyckan-3drender-building-crop.png

Anmäl ditt intresse och ta del av spännande information och nyheter om projektet.

Parklyckan | Nyproduktion Båstad

BRF Parklyckan är en nybyggnadsproduktion i Båstad initierat av Wennerholms Gruppen som startat upp flera nyproduktioner i sydvästra Sverige. Vi skapar hem med kvalitet och gemenskap.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram

NADJAFI & KRISTENSEN
FASTIGHETSFÖRMEDLING

Daniel Nadjafi
0753 -29 38 00
[email protected]

Djavad Kristensson
0735 - 29 39 00
[email protected]

Copyright © Parklyckan | Nyproduktion Båstad 2023

Granit

Powered by Granit